Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na bělení zubů
- Je skvělý
- Funguje tak jak má. Doporučuji na základě ověřených výsledků
zatim pouzivam kratce, ale jiz videt vysledky. tesim se na finalni efekt
- používám léta a všem doporučuji
Nemám připomínky.
Asi bělí, ale peroxid vodíku u mě funguje cca 10 lépe.
balení za skvělou cenu a hlavně funkční
jediné funkční pásky
Rychlý účinnost.
- Již po prvním čištění vidím výsledek. Pokračuji.
- Naprosto nefunkční
- Vyhozené peníze
- E-shop nazuby.cz jsem měl za seriózní obchod a proto mě mrzí, že se uchýlili k prodeji podobného zboží
Zakoupila jsem polovicni baleni, jelikoz jsem po ordinacnim beleni dentalni hygienistkou, ktere nebylo tak uplne dle mych predstav a proto jsem se rozhodla, ze vyzkousim tyto pasky. V puse uz mam nejmene jedno ojete auto, tak jsem si rekla, ze to uz me nezabije, kdyby pasky nesplnily, co slibuji. Zatim mam za sebou 6 aplikaci z 10ti, ale vysledek uz se dostavil, jen u me ne az tak vyrazny, sve zuby jsem jiz mela svetle (viz vyse). Ale verim, ze u lidi se zlutymi zuby to musi byt wow efekt. Necekejte vsak zuby filmove hvezdy (fazety aj.), ale takovy detsky svetly chrup, coz je prirozene a ne do oci bijici bila barva. Kdo vi, co ocekavat, bude spokojen. Zuby skutecne vybeli. Citlivost zubu je jen velmi mirna, protoze na doporuceni dentalni hygienistky pouzivam zubni pastu ProRepair (pardon za tu reklamu). Urcite pasky v budoucnu zakoupim zas a nadrazsi ordinacni beleni prozatim kaslu. Toto plne dostacuje. Jedine, co by se dalo paskam vytknout je pachut peroxidu. Ale bez peroxidu zuby nevybelime. Pro krasu se musi trpet
jsem spokojená
- Skutečně fungují už během pár dnů
- Použití je jednoduché
- Relativně krátká doba působení (45 minut), během které si můžete zacvičit, jít se psem...
- Pásky na zubech drží excelentně
- Po cca 3 dnech se objevila zvýšená citlivost zubů, což jsem očekávala a taky jde o individuální obtíž. Není to ale nesnesitelné.
Pásky aplikuji večer, když vím, že už nebudu nic jíst nebo pít něco, co by zuby mohlo barvit. Po 45 minutách je sloupnu (drží skutečně dobře a během působení se nehnou), vypláchnu vodou kvůli zbývajícímu lepidlu a gelu. Pak cca 30 minut počkám, zuby vyčistím a jdu spát. Takto to bylo doporučeno prodejcem a způsob mi vyhovuje. Výsledky byly viditelný už asi po 3-4 dnech.
- Super
- It really cleans tartar and remove some stains (some just the dentist can remove :/) and the teeth feels smooth again
- It would be very useful to have a version to clean between the teeth like interdental because this device cleans amazingly
- rychlost aplikace a použití díky perfektnímu obalu
- nefunguje - nevidím jakoukoli změnu po použití
- vysoká cena
opakovaně nezakoupím - celkově zklamání
Super, zuby mám podstatně bělejší. Viděla mě moje mamka a chce taky objednat.
Nemám zkušenost, nevím zda bude fungovat.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »