Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na bělení zubů
- funguje
- kurýr GLS mi doručoval balík třikrát
Hned po druhém použití byl odstín poznat,používáme ji se synem.
iDent Bělicí korektor na zuby 30 ml
Přidáno: 6. listopadu 2023
(naposledy upraveno 6. listopadu 2023)
Zakoupeno v iDent
snadná aplikace
Spokojena.
- BĚLÍ A STAHUJE
Skvělý, funkční , opravdu bělí
Tuzka, respektive gel tuhne po nekolika sekundach, efekt nulovy, pocit, ze si zuby potiram zaschlym steteckem, zrejme jsem mel smulu na konkretni kus a tezko pujde reklamovat, spise vubec… Uvitam zkusenosti zakazniku, ktery si tento produkt zakoupili, dekuji!
- Snadná aplikace
- Jemný štěteček, který se dostane i do mezer
Po několika použití je vidět, že funguje. Samozřejmě, že do ordinačního bělení má daleko, ale při dodržení postupu jsou vidět výsledky.
Ideální pro ty co chtějí mít zdravě vypadající úsměv a nevypadat nepřirozeně .
Po několika dnech je trošku vidět rozdíl ale žádná hitparáda to není
- Příjemná chuť, zuby belí, vydrží dlouho.
- Výsledky po 3 aplikacích
- Doba bělení
- Snadná aplikace
Z tohoto produktu jsem nadšená. Nečekala jsem od tohoto produktu žádný zázrak, ale mile mě překvapil.
První aplikace byla snadná. Důležité je si pouze pořádně vysušit zuby a pak už jen počkat uvedené minuty a můžete sundavat.
Výsledky jsem viděla již po 2 aplikacích. Největších výsledků jsem ale začala dosahovat již po 3-4 aplikaci, kdy se mi zuby vybělily o 2 odstíny. Tak rychlé výsledky jsem opravdu nečekala.
Jsem opravdu spokojená a nadšená.
Zatím nevidím žádné výsledky.
Procter & Gamble Crest 3D White Professional Effects bělící pásky 20 ks
Přidáno: 4. října 2023
(naposledy upraveno 4. října 2023)
Zakoupeno v Belici-pasky.com
Zakoupila jsem poloviční balení, abych produkt nejdříve vyzkoušela před zakoupením celého balení. Rozdíl tam je určitě znát a pásky zajisté zakoupím znovu.
používám krátce takže nedokážu posoudit změnu
marketing, zboží nefunguje jak je v reklamách slíbeno.
- jednoduchá aplikace, příjemné osvěžení tónu zubů
Prodavačka nemá zkušenost s vaším produktem a nemůže se tedy podělit o osobní zkušenost. Proč?
- brousek na zuby
- musi se opatrně
- Funguje
- Bělejší zuby tak o 2 odstíny
Protože jsem se bála, že mě to bude bolet, vzala jsem zlatou střední cestu, nyní jdu objednat tu nejúčinnější variantu, mimochodem , vůbec nepřekáží a měla jsem je i hodinu
Super
- Funguje
Nemá cenu hledat něco jiného, pásky opravdu fungují.
Můžu jen doporučit.
Vidím výsledek hned po prvním použití
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »