Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na bělení zubů
- Nevydrzi to dlouho
- Efekt nepusobi dobre na cely zub(nepravidlenosti v zubu, tam se to vubec nedostane)
- Naprosto nepohodlne uziti, kdy se to diky slinam neustale pusunuje a nedrzi
Chtel jsem to vyzkouset a za me zklamani. Upevneni na zubech a proces je hrozny. Nezkousel jsem jine tyto produkty, byl to muj prvni. Efekt za me prakticky zadny, dela to bile fleky a cca po dni to vymizi. Za me asi ucelneji vynalozene penize jsou treba cistici pasty.
- Fungují skvěle
Musím uznat, že recenzi často nedávám, ale tento produkt funguje perfektně!
- Tak nevím, zda mám jiné zuby než všichni ostatní, ale pásky vůbec nefungují !!!!!!!
Pasky na beleni zubu opravdu funguji,pouzivam v kombinaci se zubni pastou,zmizely skvrnky a zuby jsou minimalne o dva odstiny belejsi.
- Funguje jak má
S nákupem jsem naprosto spokojena.
Pouzivam co produkt došel, vůbec nefunguje. Určitě nekupovat !
Vybělí bez poškození skloviny
je to podvod
- Ráda bych se podělila o svou zkušenost s produktem
- První věc, kterou jsem ocenila, je jeho snadné použití. Aplikace je rychlá a pohodlná. Už po několika použitích jsem si všimla výrazného zlepšení barvy zubů. Zuby byly viditelně bělejší.
- Dalším velkým plusem je, že gél neobsahuje peroxid, takže je šetrný k sklovině a dásním. Neměla jsem žádné vedlejší účinky ani citlivost, což se často stává u jiných bělicích produktů.
xx
- je vidět brzy vybělení
Po delším používání jsou zuby bělejší.
- krásně pění i čistí zubní plak...je skvělý..
jednoduchost
jednoduchá aplikace, rychlý výsledek po pár aplikacích
- Skvěle zakončí cyklus bělení
- Funguje
- Používal jsem tento bělící nástroj přesně podle návodu, a to 3x denně. Nezaznamenal jsem byť jediný rozdíl v odstínu ( zuby jsem si nafotil před a po - ve stejném světle, ve stejné vzdálenosti, se stejným nastavením foťáku.
- Jejich reklamy jsou klamavé!
Absolutní NESPOKOJENOST !
- ne funguje
- příjemný pocit a chuť při čištění
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »