Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na bělení zubů
- Funguje
- mam bílé zuby jako z reklamy
iDent Bělicí korektor na zuby 30 ml
Přidáno: 21. listopadu 2024
(naposledy upraveno 21. listopadu 2024)
Zakoupeno v iDent
- Není to bělící korektor, nic neděla.
- Vyhozené peníze
Nekupovat!
- Příjemná chuť. Kvalita
- Na domácí bělení super volba
U bělení zubů touto tužkou jsem si nevšimla žádného výsledku. Byly to zcela vyhozené peníze.
Produkt nedělí zuby tak , jak uvádí výrobce.
- .
Crest 3D White Professional Effects bělící pásky 40 ks
Přidáno: 19. listopadu 2024
(naposledy upraveno 19. listopadu 2024)
Zakoupeno v Vybělit.com
- produkt opravdu funguje
- Snadne pouziti, prijemnejsi nez aplikatory s gelem, dovoluje pracovat, mluvit, netvori se nadbytek slin
Uz po trech aplikacich viditelne vybeleni a to nedodrzuji bilou dietu. Zuby citlive na teple napoje, ale to jsem ocekavala.
Nefunguje, ani trochu.
Krásně zuby vylešti a zbaví žlutého nádechu.
Používám jen krátce, a jsem spokojena
Jemný pudr, příjemná vůně a zuby jsou něm opravdu hladké. Už pozoruji bělící efekt. Super!
iDent Bělicí korektor na zuby 30 ml
Přidáno: 6. listopadu 2024
(naposledy upraveno 6. listopadu 2024)
Zakoupeno v iDent
- Rychlost dodani
- Neni to jako v reklame, ze si pastu date na zub chvilku pockate setrete a zub je bily..par dni to trva a vysledek neni jak v reklame ale o trochu vam to zuby vybeli. Na druhou stranu hezky voni.
Za tak vysokokou cenu myslim ze se da sehnat i levnejsi metoda. Skoda davala jsem tomu velkou nadeji.
Produkt neodpovídá tomu co ukazuje reklama. Zase jsem se nechala nachytat. Velmi drahá pasta na zuby, nic víc, bohužel.
- Nemá avizované vlastnosti. Odstín zubů se po použití nemění. Dle mé zkušenosti funguje jako řadová zubní pasta.
- Nevydrzi to dlouho
- Efekt nepusobi dobre na cely zub(nepravidlenosti v zubu, tam se to vubec nedostane)
- Naprosto nepohodlne uziti, kdy se to diky slinam neustale pusunuje a nedrzi
Chtel jsem to vyzkouset a za me zklamani. Upevneni na zubech a proces je hrozny. Nezkousel jsem jine tyto produkty, byl to muj prvni. Efekt za me prakticky zadny, dela to bile fleky a cca po dni to vymizi. Za me asi ucelneji vynalozene penize jsou treba cistici pasty.